Bestyrelsesreferat fra 26.03.2015

Tilstede: Carsten, Salli, Marianne –
Afbud fra Hans Peter, Tejs, James og Marianne Drescher

Da vi ikke var mange, havde vi kun få punkter på dagsordenen

Rotter:
Der er fanget 6 rotteunger i SØ II. Gulvene i de 2 berørte lejligheder efterset og huller lukket i køkkengulv ved faldstamme. Der er sendt røg igennem uden at finde huller. I dag har vi fået gennemgået samtlige kloakker, spulet og tv-gennemgang. Der er et lille hul ved nr 21 og et lille hul i røret mellem kommunens kloak og ind til før vores rottefælde. Disse 2 huller lukkes. Det vides ikke om det er her rotterne er kommet ind. Så er der konstateret stykker hvor der er mange rødder gennem vores regnvandskloakker omme bagest i haven. Vi får tilbud på hvad det vil koste at få det repareret.

Hegnsagen:
Der er kommet en ny kendelse fra Tårnby Kommune. Kendelsen lyder HEGNET STÅR I SKEL SÅ IFLG: HEGNSLOVEN ER DET ET FÆLLESHEGN. Nu må vi så få en aftale med metroselskabet og besigtigelse af hegn og beslutte evt. rep.

Privatisering af Engmarken:
P.T. er vi igang med at omdele fuldmagter, så vi kan få alles fuldmagt til at tinglyse, at vores 2 matrikler sammenlægges til een. Dette for at gøre det nemmere at håndtere vores nye stykke grund. Ved samme lejlighed ændres lejlighedsnumrene til at blive fortløbende fra nr. 1 – 90. DER KOMMER IKKE YDERLIGERE OMKOSTNINGER FOR BEBOERNE.

Stormskader:
Skaderne på SØ I er udbedret. Der mangler det gl. vaskehus i SØ II

Næste møde er Torsdag den 23. april 2015.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.