Orientering fra DEAS

Jeg skriver til dig for at orientere om, at alle frister for aflæggelse af forbrugsregnskaber er blevet forlænget af Regeringen til den 4. oktober 2020 på grund af situationen med COVID-19.
For foreninger gælder
Det betyder, at I senest den 4. oktober 2020 vil modtage forbrugsregnskabet. Vi fremsender naturligvis regnskaberne så hurtigt, som det er muligt, og nogle foreninger har allerede modtaget deres regnskab.
Forlængelsen får ikke betydning for data og forbruget i foreningens forbrugsregnskab, da regnskabsperioden ikke er blevet ændret. Det er blot selve fristen for aflæggelsen af regnskaberne, der er blevet forlænget. Og I modtager regnskabet på samme måde, som I plejer.
Særligt for foreninger med lejere
Hvis der er beboere i foreningen, der fremlejer, er den nye frist for aflæggelse af regnskaber også gældende for dem.
Baggrund for forlængelsen
I forbindelse med situationen med COVID-19 har en række aktører i branchen sendt en ansøgning til Erhvervsstyrelsen, Boligministeren og Erhvervsministeren om en midlertidig dispensation for fristerne for udsendelse af forbrugsregnskaber, som er blevet godkendt.
Fristforlængelsen er godkendt i lovforslag L 158 og vedtaget den 31. marts 2020, og det er på det grundlag, at fristen er forlænget til den 4. oktober 2020.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.